Binnen de reikwijdte van Compassie bied ik vier opties aan:

  • MBSC (volledige Compassietraining in 3 hele dagen)
  • MBSC (volledige 8-wekelijkse Compassie training)
  • Eerste Stap naar Compassie (introductie workshop)
  • Workshop Mindfulness & Compassie (introductie workshop)


DATA MBSC-TRAINING

De Mindfulness Based Self-Compassion training bied ik samen met Angela Koolmees aan. We geven de volledige training vorm in 3 dagen van 9:30-17:00u. Tussen de dagen zit voldoende tijd om te oefenen met de hartmeditaties. De groepsomvang is maximaal 8 deelnemers, we kiezen daarmee bewust voor kleinere groepen.

De eerstvolgende 3-daagse MBSC training zal begin 2020 gepland worden. Via het contactformulier kun je laten weten of je interesse hebt.

KOSTEN

De MBSC kost E395,- (inclusief btw). Als je werkgever de training voor je betaalt, is het bedrag exclusief btw.

Inbegrepen: locatie, koffie en thee met iets lekkers, werkboek voor deelnemers en mp3-bestanden van de meditaties om thuis mee te kunnen oefenen.

DATA EERSTE STAP NAAR COMPASSIE-WORKSHOP

Als je graag kennis wilt maken met compassie-beoefening, dan is deze introductie workshop ideaal voor jou! In twee uurtjes nemen we de training door en begeleid ik je met enkele hartmeditaties. Voor deze workshop vraag ik per deelnemer E50 (inclusief btw). Als je je vervolgens inschrijft voor de volledige MBSC-training, krijg je E25 korting.

De eerstvolgende introductieworkshop zal begin 2020 zijn. Houd de site in de gaten voor data of geef via het contact-formulier aan dat je interesse hebt.vrijdag 27 september 15:00-17:00u

WORKSHOP MINDFULNESS & COMPASSIE

Voor wie nieuwsgierig is naar waar mindfulness en compassie verschillen en elkaar aanvullen, is deze workshop ideaal. In 2 uur tijd nemen Angela Koolmees, Karin van den Bos en ik je mee in beide manieren van meditatie-beoefening en wijzen om in het leven te staan. We vragen voor deze workshop E50 (inclusief btw), van dit bedrag wordt E25 verrekend als je je inschrijft voor ofwel de Mindfulness ofwel de Compassie training

INSCHRIJVEN?

Je kunt je via de contact-pagina inschrijven. Vervolgens neem ik contact met jou op om te bespreken wat voor jou de aanleiding is om mee te willen doen en of er bijzonderheden zijn. Ook onderzoek ik graag of je een basis hebt in meditatie, bij voorkeur een afgeronde mindfulness training.

AANBEVOLEN LITERATUUR

De weg van zelfcompassie – David Dewulf (hier te koop)